Vuilwatertankreiniger

Vuilwatertankreiniger is een professioneel onderhoud- en reinigingspakket van Schoonschip voor de vuilwatertank, opslagtank en systemen hiervan. Door steeds strengere wetten van uit o.a de overheid is het verplicht om vuilwater op te vangen in een vuilwatertank.

Vuilwatertank reiniger Bio fecalien treat van Schoonschip

Bio fecaliën treat

Bio fecaliën treat is een vuilwatertankreiniger en maakt uw vuilwatertank weer gangbaar en voorkomt verstopping en aankoeking in vuilwatertank en breekt fecaliën af.

Het probleem

Een beetje minder smaakvol maar wel noodzakelijk product. Steeds meer schepen en jachten hebben een fecaliëntank. Wie daarin een verstopping heeft meegemaakt weet gelijk waarover wordt gesproken. Verstoppingen ontstaan door wc-papier en door verharding van de fecaliën. De tank kan nooit helemaal worden leeggepompt en in de hoeken hoopt zich steeds meer troep op, die hard wordt. De tankinhoud wordt daardoor verkleind en uiteindelijk zal de tank verstoppen en/of de pomp vastlopen. Dat betekent openmaken en met je handen in de troep. Dit is eenvoudig te voorkomen.

Oplossing

’Bio fecaliën treat’ is een milieu- en gebruiksvriendelijk product. Het bevat een mengsel van absoluut veilige uitgebalanceerde bacteriestammen. Door toevoeging van 1 liter ‘Bio fecaliën treat’ op een tank van 100 liter zullen deze bacteriestammen zich razendsnel vermenigvuldigen en fecaliën en toiletpapier afbreken, waardoor er alleen nog een vloeibare stof in uw tank achter blijft. Dit proces duurt een dag of twee. Daarna kunt u de fecaliëntank zonder problemen leegpompen. U kunt de tank wel gewoon verder blijven gebruiken tijdens dit proces. Let wel, we spreken over een fecaliëntank en niet over een chemisch toilet dat is iets heel anders.

Bio Fecaliën Treat is een milieu- en gebruiksvriendelijk product in een nieuwe ontwikkelde formule en het bevat een mengsel van absoluut veilige uitgebalanceerde bacteriestammen die geselecteerd zijn op hun unieke eigenschappen. Bio Fecaliën Treat is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in fecaliën opslagtanks: bij de beroepsvaart, jachten, jachthavens, campings, overslag, waterzuiveringen.

Vuilwatertank reiniger Bio fecalien treat van Schoonschip

Bio toilet clean

Laat uw Bio fecaliën treat cultuur in de tank leven

Na het toevoegen van de Bio fecalien treat ontstaat er een biocultuur die fecaliën afbreken in uw tank. Deze biocultuur wilt u niet doden. Dit gebeurt meestal wel door gebruik van wc-reinigers. De meeste wc-reinigers zijn chemische producten die uw biocultuur doden. Met het gevolg dat u de biocultuur overnieuw moet starten. Bio toiletclean is een speciale wc-reiniger die naast het gebruik van de Bio fecaliën treat gebruikt kan worden. Bio toiletclean is opgebouwd met de enzymen van de bio fecaliën treat, waardoor de cultuur niet wordt afgebroken.

De Bio toiletclean reinigt en ontkalkt u uw wc eenvoudig en compleet met 1 handeling. Zelfs onder de rand lost kalk op, verwijderd hardnekkige vlekken, minder schrobben, reinigt zowel boven als onder water, verwijdert slechte geuren en is gebruiksklaar en zuinig in gebruik.

Bio Toiletclean is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in fecaliën opslagtanks:

Bij de beroepsvaart, jachten, jachthavens, campings, overslag, waterzuiveringen.

Mede bij verplaatsbare toiletten:

in touringcars, campers, caravans, treinen, vliegtuigen etc.