+31 (0) 488 412 558

 info@schoonschip.info

Light-vest

Verlicht je werkplek met een lightvest

en laat een ander zien waar je bent

Light-vest

LightVest® is een uniek product dat, hen die dagelijks werkzaam zijn in donkere en slechte weersomstandigheden, ondersteunt. Het product is een verlichtingsvest dat de werkomgeving tot wel 5 meter verlicht. Het is hierdoor niet langer nodig om gebruik te maken van hand fakkels of andere hulpmiddelen. Professionals kunnen het licht vest dragen en zo de werkomgeving voldoende verlichten. Het werk wordt zo makkelijker zonder externe hulpmiddelen, het bespaart tijd en middelen en verhoogt zowel efficiency als de productiviteit.

EN471 Gecertificeerd

Het LightVest® LED is een hulpbron van onschatbare waarde voor professionals die werken in het donker. Het is ontworpen en gemaakt van een EN471 gecertificeerd vest, dat helpt om de directe omgeving te verlichten. Het LightVest® is de laatste technologie van Nederlandse bodem en is duurzaam, betrouwbaar en uitermate handig. Het licht vest bespaart tijd, middelen en is hiernaast betrouwbaar en veilig in gebruik voor de professional.

24 Krachtige LEDs

Het vest is voorzien van 24 LED lampen, welke de omgeving tot 5 meter kunnen verlichten. Het vest heeft 7 verschillende licht standen, waarvan de hoogste tot 480 lumen is. Door de geavanceerde nano coating om de lampen heen, wordt de veiligheid ook in slechte weersomstandigheden gewaarborgd. Hierdoor is het mogelijk om zonder het gebruik van externe hulpmiddelen in een veilig verlichte omgeving de werkzaamheden te verrichten.

100 Uur licht

Het vest is voorzien van een geïntegreerde power pack, welke zorgt voor een betrouwbare en functionele werking van het licht vest. De duur van de verlichting, afkomstig van de LED lampen, kan oplopen tot wel 100 uur. De bijgeleverde power pack is binnen 3 uur volledig opgeladen en zorgt voor een efficient gebruik.

Bekijk de video op YouTube

Bekijk de video op YouTube