Luiwagens en borstels

De professionele borstels van Schoonschip zijn ontworpen om reinigingswerkzaamheden snel en effectief uit te voeren. Bijvoorbeeld in de transportsector. Bij het ontwerp is speciaal rekening gehouden, dat de borstels moeten voldoen aan de hoge eisen van de gebruiker. Zo zijn de borstels van Schoonschip chemicaliën- en hittebestendig. Enkele borstels hebben innovatieve rubberranden. Dit zorgt er voor, dat u tijdens het reinigen de lak niet beschadigd. De borstels hebben een zeer hoge kwaliteit kunststofharen, die aan de uiteinde gespleten zijn. Door de dikke dubbele bezetting van deze gespleten haren houdt de luiwagen uw reinigingsproduct (bijvoorbeeld shampoo) langer vast.

Luiwagen / borstel blauw

Luiwagen/borstel blauw van hoge kwaliteit, zuurbestendig en met rubberen stootrand. Deze luiwagen is special ontworpen voor het boenen van alle delen van uw schip en andere materialen, die niet beschadigd mogen worden, zoals uw stuurhuis, roef, den en zelfs uw auto. Door de rubberen stootrand om de luiwagen kan er niks beschadigd worden. Ook heeft deze luiwagen een zeer hoge kwaliteit kunststof haren, die aan de uiteinde gespleten zijn. Door de dikke dubbele bezetting van deze gespleten haren houdt de luiwagen uw reinigingsproduct (bijvoorbeeld Scheepsshampoo) langer vast.

Handborstel met korte en lange steel

Naast de luiwagen/borstel blauw met stootrand heeft Schoonschip ook twee handwasborstels met stootrand in het assortiment. Een handwasborstel met een korte en lange steel.

Deze handborstels zijn uitermate geschikt voor het boenen van kleine oppervlaktes zoals uw schip, auto, caravans, etc. De rubberen stootrand om de handborstel zorgt ervoor dat er niks kan worden beschadigd. Ook hebben deze handborstels een zeer hoge kwaliteit kunststof haren. De haren zijn aan het uiteinde gespleten. Door de dikke bezetting van deze gespleten haren houdt de handborstel uw reinigingsproduct langer vast. De haren van deze handborstels zullen ook niet plat gaan staan en zijn bestand tegen zuren en hoge temperaturen.