Tipto Twelve: Het beste aanmeertouw!

De Tipto Twelve is het meest bekende en meest gebruikte touw in de binnenvaart. Dit 12-strengs touw van Lankhorst Touwfabrieken bv kenmerkt zich door de gele kleur, zeer goede slijtvastheid (zowel intern als extern), soepelheid in gebruik en drijvende eigenschap.

12-strengs gevlochten constructie

Tipto Twelve®, is een 12-strengs gevlochten constructie, die maakt het touw ronder, stabieler, compacter en regelmatiger op het oppervlak. Dit verhoogt de slijtvastheid en levensduur van het touw nog verder. TiptoTwelve® kunt u gebruiken voor afmeren met behulp van palen en/of lieren.

Alle Tipto Twelve® trossen worden uitgerust met een kwaliteitslabel, TiptoTwelve® trossen met een diameter van 32 mm tot 48 mm zijn opgewaardeerd met een extra gekleurde merkdraad. Het touw kan eenvoudig (en vooral) zonder fout worden geïdentificeerd. Tipto Twelve®, is UV-bestendigheid, zeer goed Abrasie bestendigheid, drijft op water en neemt geen water op.

De breeksterkte, slijtweerstand en energieadsorptie verzekeren een lange levensduur. Tipto Twelve is een economische aankoop.

Meer informatie of bestellen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel voor het touw.

Tipto twelve